Posts

Showing posts from October 25, 2012

training pants...

Image
http://www.facebook.com/SewingByLinDaLeEn ok.. training pants nie made by lindaleen but side flex panel tu  pakai brand grovia..  tak best sangat pun side flex panel grovia nih.. ingat kot best sangat.. rasanya pas nie..i jahit sendiri kot side-flex panel tu
cun gak training pants nie.. ada org order 2 pcs.. but i rasa nak buat lebih.. boleh test power kat faris.. oh..my faris.. u wanna start  potty training or not..



Ganglion

Image
this entry supeb lama tertunggak ..

Nak cerita sikit pasal operation berminggu lepas..dah berbulan pun ganglion nie  adalah kategori cyst juga lah  so far sejak ada memang sakit ianya tumbuh di bahagian pergelangan tangan.. doctor kata it can be other place juga tapi di tulang lah.. reasons nya.. i dont know.. tanya doctor .. dia kata bukan sebab pemakanan  atau sebagainya.. dah Allah nak kasi....
Aku buat treatment dengan  Dr Kamal doctor pakar orthopedic di Columbia asia puchong
cerita sikit experience kena surgery.. b4 this teman anak masuk OT  hospital sedang
masa tu kami di putrajaya
utk masuk operation di hospital putrajaya
sangat lah lama..berderet lagi kot org nak operation
so kami terus ke hospital serdang   that time hariz buang tonsil beruntung dpt antar anak msk smp ot.. sampai anak ditidurkan.. doctor kasi peluang peluk anak cium anak.. memang best kalau dapat muslim doctor.. memang cara pun Islamic.  so masa aku pula.. mcm biasa lah  tukar baju ..bla2 xblh pakai emas it…