Posts

Showing posts from June 12, 2013

mencari yg pro gentle birthing

Image
hello.. baby dah tunjuk muka dengan hidung dia.. macam biasa masih continue follow up di klinik pakar uitm,selayang tapi bezanya tak cover dah macam dulu.. but still berbaloi dengan service tak perlu nak tunggu berejam..
for this time  saya menolak ATT.. sebelum nie pun tak ambik last amik peknen 2nd or 1st..tak sure.. lagi pun vaksin tu tahan 10tahun kot.. em..ok I'm not pro vaksin..haha malas nak cakap lebih-lebih nanti orang cakap ayam pun kena vaksin.. hahaha tak hairan lah orang sekarang relex je telan sayauran GMO em..macam-macam.,,lor
ok back pada niat asal.. sekarang tengah cari doc yg pro gentle birthing.. hihihi.. so far kelahiran yang sebelum ni pun ok no stress sangat relax..natural..tapi tu lah masa 2nd baby tu kena tapau dengan epidural,,, some how aku rasa tak perlu pun sebab boleh tahan kot sakit tu.. hihihi..masa tu kurang bijak kot nak tepis haha mula-mula tak nak tapi dok kena pujuk oleh doc plus siko aku macam2...hihihi but prosess kelahiran memang tak lama …