Posts

Showing posts from October 17, 2012

kain oh kain

Image
edisi pancing kain...:P

from uk....

Image
lama tunggu barang-barang nie sampai... bercinta gak nak collect semua barang-barang nie tahu jelah kalau hujan kl punya jem cam mana..
kecik jugak steamer nie..tapi senang lah  nak handle sebab kecik.. masak makanan berkhasiat..haha..
nie pulak george foreman mampu beli 2 portion jer.... tapi memang best..malam tadi ambik malam tadi gak i test bakaq.. remove 42% fat..tau.. memang grill nie keluar banyak minyak pun padahal tak boh minyak pun.. like..100% kali ada rezeki boleh beli yang 10 portion.. tapi 2 portion nie memang sesuai kalau nak bawak pi holiday..:)

yang nie pulak edisi sampingan... sebab clarks uk buat sale.. i pun rembat satu jugak.. suka..sebab murah aku memang tak beli kalau mahal-mahal just utk pakai :) asal cantik ok jer
idaman hati ...:)