Posts

Showing posts from September 10, 2011

done insert and training pants

Image
saja tak jahit tengah dia so other insert boleh add on jadilah booster insert.

tak susah pun aku nak jahit insert nie... sementara nurfaris tido time ni lah aku masuk office..hihihi hanya modal 11hinggit  aku beli microfiber towel rm 11.50 ada 5 helai ikut jer ukuran insert yang ada nak besar sikit pun tak pe sebab cd homemade aku tu besar sikit then aku jahit tepi.. siap..
training pants 

pun tak susah .. modal rm 4 actually im not a organize person pun so  easy to me and i think smart sikit kot if i ambil ready made pants.. just jahit microfiber towel ditengah-tengah pants tu siap dengan cepat.. dah boleh toilet training nur aisyah :) terfikir nak buat training pants ni pun coz google minah2 ,mak-mak orang puteh nie diaorg suka handmade sendiri creative pulak tu.. kagum jugak..
yang penting  ikhlas nak buat untuk anak-anak..

nota tangan:tapi kena rendam microfiber towel tu dulu ng air panas supaya ada kuasa meresap..

shaklee trial set b for breast feeding

Image
trial pack for set b ada empat jenis pil insyallah semuanya berhasil.. nanti kalau hasilnya meriah boleh show kat sini..;)
beli nie siap dapat free gift + coupon rm 5.00 .....