Posts

Showing posts from July 5, 2011

done CD

Image
i have done my CD homemade cekal beb yang ni ada improvement sikitlah then before tapi jahit getah tu tak pas lagi lor
next time nak cari button cantik aka plastik plus PUL tu nak corak2(mahal sikit) tapi takyah double layer cam  yang di atas tu... PUL dia white
yang pastinya. nak buat utk anak sendiri pun terkial-kial banyak dok godeh2 kat blog-blog mat salleh nie.. diaorg jahit sendiri jer... siap kasi tutorial lagi......... TQ..TQ..

makan kfc free

Image
tq pos malaysia isi borang maklumbalas dapat voucher snack plate... sebab kerajinan ari tu isi 2 nama dapat 2 voucher huhuhu lima soklan jer kot...tak salah..