Posts

Showing posts from June 7, 2013

suri rumah :)

Alhamdulillah.. nak dekat dua bulan rasanya pegang jawatan suri rumah sepenuh masa :) pas nie kena sambung study pulak dah tua beranak pinak baru nak belajar ye.. encik suami cakap kalau nak sambung kena berhenti nanti mana dengan anak,kerja,study,hobi jahit lagi..urusan rumah lagi urusan company lagi... hahaha...encik suami cakap mechanical bukan senang...kerja pulak yg bidang tu jugak.. pun pressure juga nak pi meeting bagai,report ,tender segala mak nenek...so..memang kena berhenti sebab tak moh anak terabai plus hobi jahit pun tak boleh nanti..hahaha nak sketch up drawing pun tak dan nanti :)
so far  biz alhamdulillah...kalau orang tak bayar tu memang ada ler 23k tu... em nak wat cam mana pun tak tau solat hajat kot kasi dia terbuka hati balik ke pangkal jalan ...cewah...
hobi jahit pun..best..banyak nya lah homemade utk newborn baby rasanya dalam pantang nanti kena stop ambik order above RM 350. sebab takut tak terbuat jer. sekarang ni sarat -sarat pun still ambik jugak..(demi me…