:ikLaN:

nuffang

Friday, June 7, 2013

suri rumah :)

Alhamdulillah..
nak dekat dua bulan rasanya
pegang jawatan suri rumah sepenuh masa :)
pas nie kena sambung study pulak
dah tua beranak pinak baru nak belajar ye..
encik suami cakap kalau nak sambung kena
berhenti nanti mana dengan anak,kerja,study,hobi jahit lagi..urusan rumah lagi
urusan company lagi...
hahaha...encik suami cakap mechanical bukan senang...kerja pulak yg bidang tu jugak..
pun pressure juga nak pi meeting bagai,report ,tender segala mak nenek...so..memang kena berhenti
sebab tak moh anak terabai plus hobi jahit pun tak boleh nanti..hahaha
nak sketch up drawing pun tak dan nanti :)

so far  biz alhamdulillah...kalau orang tak bayar tu memang ada ler 23k tu...
em nak wat cam mana pun tak tau solat hajat kot kasi dia terbuka hati
balik ke pangkal jalan ...cewah...

hobi jahit pun..best..banyak nya lah homemade utk newborn baby
rasanya dalam pantang nanti kena stop ambik order above RM 350.
sebab takut tak terbuat jer.
sekarang ni sarat -sarat pun still ambik jugak..(demi memenuhi permintaan)..
thanks semua...nie seronok nak merempit nih..

nak order kain pun macam segan tgk cos shipping luar negara..
hailah....labu...
habiskanlah lauk pauk yang ada lagi nie
dah jadi suri rumah nie kena jimat-jimat
dulu boleh lah....selalu ada extra..sekarang kena fikir sebelum
click hihihihihi :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...