Posts

Showing posts from May 9, 2016

balik malaysia april

Image
alhamdulillah akhir bulan april lepas dapat balik sekejap  jenguk mama.. mama ada dekat denai alam so tak lah jauh sangat nak terbang balik berdua je dengan arissa.. huhu btw.. naik air asia setelah pelbagai kejadian tiket yang tercancel alhamdulillah dapat jugak tiket  rm 1k+ jugak return utk dua orang sesungguhnya memang aku tak nak sangat pun naik dari klia2 sebab aku tau jauh bagak.. memang penat...sebab bawak anak kecik  kalau ada suami balik sama tak pe so lepas ni..memang aku prefer mas je kot.. kalau balik bedua..jenuh belari tau jelah air asia tak blh lambat sambil balik meng order lah macam-macam buat bekalan

coconut cooking oil sebotol rm 25 heat pressed 
ni tudung tempah utk aisyah serious cantik dan puas hati rm 25 sepasang
tempah gak telekung untuk dayangku arissa...huhu.. tengok kemana tah kainnya..

good girl sangat ikut mak balik..tak buat hal..
boleh contact ye...memang best dan sangat puas hati anak ai yg pilih sebab  dia nak instant 
comel ka
benda wajib kot ni kat…