:ikLaN:

nuffang

Monday, May 9, 2016

balik malaysia april

alhamdulillah akhir bulan april lepas dapat balik sekejap 
jenguk mama..
mama ada dekat denai alam
so tak lah jauh sangat nak terbang
balik berdua je dengan arissa..
huhu btw..
naik air asia setelah pelbagai kejadian tiket yang tercancel
alhamdulillah dapat jugak tiket 
rm 1k+ jugak return utk dua orang
sesungguhnya memang aku tak nak sangat pun naik dari klia2
sebab aku tau jauh bagak..
memang penat...sebab bawak anak kecik 
kalau ada suami balik sama tak pe
so lepas ni..memang aku prefer mas je kot..
kalau balik bedua..jenuh belari tau jelah air asia tak blh lambat
sambil balik meng order lah macam-macam buat bekalan


coconut cooking oil
sebotol rm 25
heat pressed 

ni tudung tempah utk aisyah serious cantik dan puas hati
rm 25 sepasang

tempah gak telekung untuk dayangku arissa...huhu..
tengok kemana tah kainnya..


good girl sangat ikut mak balik..tak buat hal..

boleh contact ye...memang best dan sangat puas hati anak ai yg
pilih sebab  dia nak instant 

comel ka

benda wajib kot ni kat brunei tak berapa ada kalau ada 
mesti mahal

sampai je dari kl kena jamu ambuyat..

segala pekasam daging,ikan,asam keping,udang geragau
semua buat stock



puas hati sangat nih.....


harap-harap dapat balik lagi bulan jun ni
paling tidak dapat balik raya..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...