Posts

Showing posts from January 25, 2012

:nothing:

bill do not mean for anythings! er sound like lepas geram kot..... em..tahlah..please hati nie tolong lah ikhlas biarlah orang nak buat apa.. event it clearly state..on that paper but it still nothing.. i think every month i will be like this.. every month i received that i be feel like this... er..this is not fair.. if anything to be clear please lah .. dont hide...cakap jer lah.. sakit mata tengok amount on paper..er
masih tak boleh terima kot.. banyak sunggh hidden cost..... and hope sangat.. manusia kat dunia lebih ikhlas kalau menolong.. janganlah nak mengharap itu ini bagai.. lastly jangan lah cekik darah orang.. and paling utama.. we are not request for that...but er...we still need to accept that..all that..

:frozen dinner:

idea yg menarik bagi aku yg masak every day nie.. haha..selalu buat untuk solid food baby tak terfikir pun nak buat  frozen food untuk dinner.. insyallah akan diusahakan for this weekend.. so next week dah boleh menikmatinya:) just look at these meal preparation frozen food
ianya masih fresh dan berkhasiat berbanding kita beli kat kedai.. em...air tangan sendirikan lagi bagus.. best way bagi encik suami yang suka food dari dapur sendiri..:)