Posts

Showing posts from February 12, 2015

syukur...

lamanya sepi..sepu...
huhuhu..
lately ni sibuk dengan packing order
pos barang collect barang

paling tak jangka adik faris sakit lagi
nak cerita kronologi pun tak sanggup
i wish tak jadi lagi

this 2nd time dia kena sawan...
and this tiba -tiba jadi
dia baru nak demam suddenly
suhu dia panas mendadak
dari 37.5 to 40
huhuhu aku biasa bagi ubat bila 38
normally bawah 38 natural remedies sahaja.
it was di mall..baru sampai mall
kami ni dah berlari-lari
my hubby memang panic sangat
nasiblah ada kak waty ng kami
semua anak aku tinggal..kedai

huhu macam fobia i nak pergi airport mall tu lagi
aku nak nangis n bercakap pun rasa tak boleh
lagi lagi tgk dia masa kt ER aku rasa mcm nak
marah je kat doct from India tu masa di ripas hospital...
hey u not doing anything ker???
ko tengok jer ke??
dalam hati ni Allah je lah yg tahu
tgk anak tak sedar
no response
and start mengeletar badan bila di katil hospital.

fit demam panas...
badan kejang..mata dia pandang atas satu arah
oh adik
lama kena tahan …