Posts

Showing posts from August 2, 2017

keputusan exam

Image
alhamdulillah both aisyah dan hariz sekolah pagi dan ugama pencapaian cemerlang.

sekolah bagi aisyah dan hariz dua-dua dapat no4. peratusan pun bagus.

sekolah ugama aisyah ada improvement sebelum ni no 11.yang terbaru no 2 peratusan 99%

hariz pulak peratusan menurun sikit 95% kedudukan pun turun no 7. hariz selalu dapat no 1 sekolah ugama so dia memang masam je keluar dewan.dont worry hariz usaha lagi.

semua ni  rezeki Allah...alhamdulillah

kenapa gluten free

Image
nak cerita  pasal gluten.walaupun takde sangat alah nya tetapi sebaiknya elak atau  kurangkan makanan yang ada gluten.gigih membeli kat malaysia.di Brunei ada tapi pak BoB ni punya brand tak de.brand lain ado.

boleh juga buat sendiri bancuh sendiri guna kombinasi tepung ubi,tepung  beras..lebih jimat dan murah.ada masa kita share resepi cucur nasi free gluten ..or donat free gluten ya.