Posts

Showing posts from August 6, 2012

resepi sushi

Image
check in kat kitchen for cooking sushi....... nak bawa ke rumah SIL iftar with husband family nak resepi  http://bawileen.blogspot.com/2011/12/cara-cara-masak-sushi.html tapi this time guna sushi seasoning vinegar tapi suka lagi cuka  yg buat sendiri tu lah....hihi.. layan je pic ok..





Tempatnya di syurga

Berjalan- jalan di kota Damansara .. Dapat call dari adik.. My bro bg tau.. Anak sepupu yg baru lahir Semalam meninggal dunia.... Terus ke rumah mak lang di subang Tapi sampai sana  Baby dah kebumi.. My sil cakap..comel sangat Baby tu. Meninggal sebab ada masalah paru- paru.. Parents baby pn dah tau..risk baby dr dalam Kandungan lagi.. For me...memang Susah nak terima.. 9 months dalam perut.. Alang kan pregnant gugur..pun  Rasa sgt Sedih... 2 Kali rasa perasaan mcm tu 1st masa gugur,Dan masa 3rd pregnancy twins Faris yang Tak Jadi.. Tapi Kena redha.. Sucinya bayi yang meninggal..
Sempat juga tolong2 (mcm tlg tengok jer)my SIL Cuci uri.. Sb masa anak sendiri xdapat Tengok.. Balik2 semua dah selesai..
apa2 pun semuanya milik ALLAH....