Posts

Showing posts from August 2, 2016

report kad sek ugama hariz

Image
kisahnya mak tak dapat surat pun untuk tandatangan report kad si anak hihi cikgunya menelephone..ask  come to school  pecut terus mak gi sekolah sampai je dah tak ramai parent yg ada so terus jumpa cikgu ugama hariz sekali tengok...wah no satu.. haha sebelum ni pun keputusan hariz 100% tapi kedatangan tak berapa ok dapat lah tempat ke 4.. banyak kali tanya cikgu hariz ada apa2 masalah tak.. cikgu cakap tak de semua ok lega mak dengar
tahniah hariz..