Posts

Showing posts from August 7, 2014

home sweet home

Image
pulang ke rumah sendiri home sweet home..tau.. apa lagi dah kata berbulan tak balik house cleaning ler upah orang potong rumput kemas laman cuci kereta bagai.. hai lah kereta..berfikir untuk dijual  sahaja.. lalang sudah tinggi...untung ler org potong rumput yerk.. sekali kemas laman potong rumput cuci kereta RM 30.00
nur aisyah happy balik rumah sendiri..
akhirnya let go juga deep freezer ni.. banyak kali nak jual tak jadi sold rm 300 sahaja orang yg beli pun tanya betul ke nak jual rm 300 je ni saya tengok elok je lagi besih je macam baru.. hihihi ialah saya letak susu baby je dalam tu beli since faris lahir 2011 dah 3tahun.. alhamdulillah semoga bermanfaat pada kamu pula :) seriously memang berebut orang nak beli tapi sapa cepat dia dapat ye..
ini pula..bertahun baru nak siap .. haha baru ada masa kan so pasang lah apa yang patut next kita buat cabinet atas pulak ye..
balik ni memang kami banyak let go barang untuk kosong kan ruang rumah hihihi tak pe balik nanti beli lain je apa …