:ikLaN:

nuffang

Thursday, August 7, 2014

home sweet home

pulang ke rumah sendiri
home sweet home..tau..
apa lagi dah kata berbulan tak balik
house cleaning ler
upah orang potong rumput kemas laman
cuci kereta bagai..
hai lah kereta..berfikir untuk dijual 
sahaja..
lalang sudah tinggi...untung ler org potong rumput yerk..
sekali kemas laman potong rumput cuci kereta RM 30.00

nur aisyah happy balik rumah sendiri..

akhirnya let go juga deep freezer ni..
banyak kali nak jual tak jadi
sold rm 300 sahaja
orang yg beli pun tanya
betul ke nak jual rm 300 je ni
saya tengok elok je lagi
besih je macam baru..
hihihi
ialah saya letak susu baby je dalam tu
beli since faris lahir
2011 dah 3tahun..
alhamdulillah semoga bermanfaat pada kamu pula :)
seriously memang berebut orang nak beli
tapi sapa cepat dia dapat ye..

ini pula..bertahun baru nak siap ..
haha baru ada masa kan
so pasang lah apa yang patut
next kita buat cabinet atas pulak ye..

balik ni memang kami banyak let go barang untuk kosong kan ruang rumah
hihihi
tak pe balik nanti beli lain je apa yang berkenan..
apa yang penting barang tak rosak 
orang lain pun boleh guna 
Alhamdulillah..Allah permudahkan urusan kami :)

sempat lagi ambil wallpaper kat red cat
tapi tak sempat nak install 
tersadai lagi dalam bilik
hihihi
kelabu mata mai sini
tak tau nak ambil yang mana
mau semua boleh..

si kecil termenung jauh..
rindu brunei ke sayang?
...........................

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...