Posts

Showing posts from May 20, 2011

:telur ayam jadi sen..sen:

pecah gak telor ayam nuffnang nie kepada pulOh-pULoh sen-sen...hahaha.. sebab bukan banyak sangat pun pembaca kat sini..hihihihi.... tekan-tekan nuffnang punyer iklan tur yerk saja -saje suka-suka jer...

:ditumpangKan:

susah nak cakap kalau ada istilah "tumpang" nak cerita kat my mom pun tak leh.. tak nak dia susah hati..... nak cite kat suami (memang semua cite kat dia pun)..hihihihi... dah cite kot.. lepas kan tension kat sini pulak..bukan orang paham pun saya cakap pasal ape.. semoga istilah tumpang nie akan cepat hilang.. sedih jugak..bila ada suara2 tak best.. tah lah malas nak cakap..+ malas nak campur.. walaupun kita tumpang tapi kita buat semua.. saya ter emo sikit.. di petang-petang jumaat nie.... T_T semoga allah permudahkan urusan saya(kami sekeluarga)..amin