:ikLaN:

nuffang

Friday, May 20, 2011

:ditumpangKan:

susah nak cakap kalau ada istilah
"tumpang"
nak cerita kat my mom pun tak leh..
tak nak dia susah hati.....
nak cite kat suami (memang semua cite kat dia pun)..hihihihi...
dah cite kot..
lepas kan tension kat sini pulak..bukan orang paham pun
saya cakap pasal ape..
semoga istilah tumpang nie akan cepat hilang..
sedih jugak..bila ada suara2 tak best..
tah lah malas nak cakap..+ malas nak campur..
walaupun kita tumpang tapi kita buat semua..
saya ter emo sikit..
di petang-petang jumaat nie....
T_T
semoga allah permudahkan urusan saya(kami sekeluarga)..amin

2 comments:

  1. Saya pun tumpang juga, tumpang baca...

    Jangan sedih2... apa-apa pun, kongsikan dengan Allah, Dia yang Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk Lin sekeluarga.

    ReplyDelete
  2. thanks puan...hihihi ter emo sikit jer..Insyallah..apa yang ada adalah yang terbaik dari NYA. :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...