Posts

Showing posts from December 29, 2014

kuala beliat

Image
cuti-cuti  dekat -dekat sahaja menjelajah kuala beliat sambil skodeng  Designer cotton/us cotton sampai maboks tengok fabric kalau nak order lai order arah my facebook kemudian ke seria jalan-jalan tengok Minyak mengisi hari-hari cuti anak-anak//


jerudong park

Image
ada promosi untuk school holiday $10 (adult) $5 (kids) murah ok.. sekali waterpark... kami dapat coupon water park tapi tak dapat gi sebab hujan sepanjang hari huhu tak pelah  next time lah anak-anak ye... untuk yang berhajat bercuti -cuti di brunei kat sini lah kot  yang sesuai untuk bawak kids  berseronok.. nak sewa hotel area jerudong pun ada




all game stop 20 min semasa masuk waktu solat .. i like that...supaya tak laghra :) nanti kalau gi water pak kita update ok..tata!