Posts

Showing posts from February 12, 2013

Sup bebola ayam

Image
Bebola ayam homemade
Ayam Dihiris
Ikan bilis /udang geragau
1/2 biji telur
Bawang
Tepung jagung  kalau tak de pakai je tepung gandum
Sikit garam
Sikit lada hitam / lada putih ..tak nak pun xpe.
Kisar semua bahan
Buat bebola masukkan dalam air  mendidih
Angkat Dan celup dalam air sejuk
Siap...
Boleh buat sup bebola .

besday boy

Image
sebab encik ayah sibuk this month sambut kami-kami jer lah :) tapi sangat best..
nie aisyah punya..lumrah mak.. kalau nak beli hadiah utk seorang anak rasa macam tak adil jer so semua pun dapat
pagi b4 gi school hariz memang mintak benda nie.. nak pakai kat school katanya..
eh...tak nampak pulak muka besday boy yg comel tu..
nah..sebab memang fav dia car...dan seangkatan.. 10 terus mak bagi..tak cukup tangan dia pegang