Posts

Showing posts from December 24, 2010

Kahwin muda

kenapa tiba-tiba nak cerita pasal kahwin muda..hihihi...saje je
cerita kahwin muda nie part of my story jugak.
nak tercerita sebab tertengok siaran ulangan semanis kurma tadi...cerita pasal kawin muda

:)saya pun kawin muda..umur masing-masing baru 21 tahun...
tapi kalau rasa nak kawin muda...
jiwa kena kuat..hihihi..alhamdulillah kami dah lalu dengan baik
next year..30 jan 2011..genap 5 tahun...
segala nya kena bermula dengan niat...
rasa..seronok sangat..walaupun mencabar....
kawin tua ke muda ke sama je dugaan tetap ada
masing-masing kena ada rasa tolak ansur
terima kasih encik suami sebab banyak bertolak-ansur dengan isteri
mu ini..(hihihi..degil sikit..sikit je lah)
terima kasih sebab banyak tolong buat kerja rumah,tolong jaga anak
dan tolong macam-macam...( luv u)
encik suami pun tengah sambung study sambil kerja..(rajin-rajin g kelas ek)
saya??...kena lah berkorban sikit tunggu encik suami habis belajar..
saya nak kumpul pengalaman kerja..
kalau belajar saja tapi tiada pengalaman susah jugak..
apa…

GL saya sudah dapat..

Image
tak sabar rasanya..tu yang mintak GL awal ...tp takde lah awal sgt pun dah nak masuk 8 bulan dah pun...insyallah semuanya dipermudahkan...walaupun nak masuk yang ke-3 tapi still rasa berdebar-debar jugak.mula-mula plan nak deliver baby kat HUKM tapi...malas nak checkup kat sana...jauh..parking pun pack...so...mana yang terdekat jelah..hihihi..
gambar hiasan saje...kad temujanji saya.. :)