Posts

Showing posts from July 4, 2011

nasi ayam cik lin =)

Image
dah lama tak der entry memasak malas memasak ker kamu cik lin hihihi no no no just malas nak post jer :P sebelum layan nasi ayam versi cik lin layan dulu makanan lain air tangan mak budak nie
ketam goreng bercili..
sambal tempe goreng ...


nasi nya ..dalam periuk nasi..malas nak posing katanya

JOM KIRA TABUNG

Image
pic malas nak add on watermark bagai huhuhu jom layan fashion show counting money for faris next month faris dah 6 months so boleh open ASD tambah lagi ng duit yang orang kasi kat faris masa lahir dulu hihihi..tak bank in pun lagi =)

5 sen...huhuhu malas nak kira

dari tabung "GAS"..full tank

start counting...extra worker...
by ayah and hariz...RM 91.00
by mak and aisyah..++ faris usik-usik sikit RM 105.00
total..RM 196.00

hihihihi...

2Nd STEP..cd

Image
2ND STEP cd DONE TODAY :)