Posts

Showing posts from April 22, 2015

school holiday march @malaysia

Image
Alhandulillah school holiday yang lepas kami berpeluang balik cuti ke malaysia walaupun seminggu lebih asal boleh balik cuti.. sempat juga balik perak walaupun sehari sebab selesaikan urusan kedai rumah kat selangor.. alhamdulillah sempat juga bawa anak-anak ke kidzania actually maknya shopping di ikea hihi beli barang untuk customer so encik ayah yang bawa anak-anak fee masa kami pergi tu
aisyah (6years) dan faris (4 years) : RM38 hariz (9tahun) :RM 78 ayah :RM 38
anak-anak enjoy sangat siap nak datang lagi... better datang sini kalau anak-anak dah besar macam baya-baya hariz and aisyah.. nak -nak masa kami pergi weekday orang pun tak ramai
baru sampai KLIA
jadi bomba ye...
tu bakal doctor gigi
ini memang i suka..pegawai LHDN






ini mak nya yang shopping di IKEA
sempat balik perak makan rendang
ok...bye..raya kita balik malaysia lagi..

birthday party

Image
ampun dah sebulan baru nak bagi tau ye besday sendiri actually tak tau pun kak waty nak buat semua ni... terima kasih 14 mac 1984 4 mac 1984
kami beza 10 hari je 
semoga hari-hari kita semakin baik dan diberkati NYA



TUTORIAL CARA-CARA JAHIT CLOTH PAD

Image
untuk mendapatkan fabric material dan material lain boleh inbox saya

atau join group dan like page sewing by lindaleen

https://www.facebook.com/groups/628359613925058/

https://www.facebook.com/SewingByLinDaLeEn

FOLLOW OUR IG :
sewingbylindaleen
bawileen 

boleh juga ke kedai kami di taman subang murni 
terima kasih.