:ikLaN:

nuffang

Wednesday, April 22, 2015

school holiday march @malaysia

Alhandulillah school holiday yang lepas kami berpeluang balik cuti ke
malaysia
walaupun seminggu lebih asal boleh balik cuti..
sempat juga balik perak walaupun sehari
sebab selesaikan urusan kedai
rumah kat selangor..
alhamdulillah sempat juga bawa anak-anak ke
kidzania
actually maknya shopping di ikea
hihi beli barang untuk customer
so encik ayah yang bawa anak-anak
fee masa kami pergi tu

aisyah (6years) dan faris (4 years) : RM38
hariz (9tahun) :RM 78
ayah :RM 38

anak-anak enjoy sangat
siap nak datang lagi...
better datang sini kalau anak-anak dah besar
macam baya-baya hariz and aisyah..
nak -nak masa kami pergi weekday
orang pun tak ramai

baru sampai KLIA

jadi bomba ye...

tu bakal doctor gigi

ini memang i suka..pegawai LHDN







ini mak nya yang shopping di IKEA

sempat balik perak makan rendang

ok...bye..raya kita balik malaysia lagi..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...