Posts

Showing posts from November 23, 2010

malas ker..

29 weeks perot dah besor nie...adoii.....dapat call..kata ada PPM kat sepital..aku pun lari (laju gak)..ke sepital..sampai sana..PIC untuk PPM takder pun..panas jugak hati nie.balik opis...report kt bos..hihi..kalau xwat PPM aku xnak kasi autograf eks...

hard time

Image
hariz warded..untuk operation tonsil 6/5/2010..operation on 7/5/2010
hariz after operation...hard time untuk hariz..tapi mak ng ayah selalu ada untuk hariz.
teman hariz sampai OT...hariz peluk je xnak lepas sampai doc kasi gas..my boy...lalok2 dan terus pengsan..kesian sangat..letak hariz kat operation bed masa tu hati nie rasa nak luruh je..sayu giler..doc+staf kt OT tu memang sempoi+baik..TQ doc sb kasi aku kiss hariz dulu sebelum keluar dari OT.

aku dan hariz berkampung di sepital serdang...nur aisyah tinggal ng mak long dia kt sg buloh.kesian kat dia malam jer cari mak nak susu.walaupun EBM xbyk aku terus sesi pump kat sepital...hihi tumpang peti ais sepital.alhamdulillah lepas buang tonsil..hariz dah tak demam every month ...sangat susah untuk demam sekarang... :)