:ikLaN:

nuffang

Tuesday, November 23, 2010

hard time

hariz warded..untuk operation tonsil 6/5/2010..operation on 7/5/2010
hariz after operation...hard time untuk hariz..tapi mak ng ayah selalu ada untuk hariz.
teman hariz sampai OT...hariz peluk je xnak lepas sampai doc kasi gas..my boy...lalok2 dan terus pengsan..kesian sangat..letak hariz kat operation bed masa tu hati nie rasa nak luruh je..sayu giler..doc+staf kt OT tu memang sempoi+baik..TQ doc sb kasi aku kiss hariz dulu sebelum keluar dari OT.

aku dan hariz berkampung di sepital serdang...nur aisyah tinggal ng mak long dia kt sg buloh.kesian kat dia malam jer cari mak nak susu.walaupun EBM xbyk aku terus sesi pump kat sepital...hihi tumpang peti ais sepital.alhamdulillah lepas buang tonsil..hariz dah tak demam every month ...sangat susah untuk demam sekarang... :)



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...