Posts

Showing posts from August 3, 2016

diy home decor

Image
belanja gambar frame dan diy home decor pic dalam frame ni memang selalu bertukar-tukar ikut cita rasa hati  sendiri..
ni paling superb best ..dapat dari group kelab dekorasi ikea malaysia terima kasih kepada ahli yang share..

yang ni dari pinterest ..download gunting masuk frame..

ni frame dalam bilik bilik ni belum siap sepenuhnya haha biasa lah ada barang belum sampai..
boleh juga gunting pastu lekat kat kotak/kertas keras  tampal kat dining guna double tape.. kalau nak letak dalam toilet balut dengan plastik  lutsinar yang buat balut buku tu.. supaya tak basah.. nanti ada masa share gambar dalam laundry pulak ye.. 
ni workstation aka tempat mencurah idea..hihihi ada lagi tak sempat buat pegboard pun belum ada lagi.. tempat ni kena setanang yang boleh.. sebab tempat menenangkan fikiran..
rak ni untuk kain-kain dan button sendiri.. kalau penuh sangat terpaksa gak let go dari rak ni.. tapi dalam box pun banyak personal stock sayang sangat nak jual hahaha..tapi kalau tengok dah sebe…

zalora shipping terus ke brunei.,

Image
beberapa hari teruja lebih.. sebab tau zalora ada buat shipping ke brunei harga pun ikut malaysia money tu best dan part lagi seronok bila penghantaran terus ke rumah ye.. bukan gi collect di post office brunei.. ini yang like sangat sebab bawa anak payah nak tunggu lama-lama kat pos office this is the reason why i stop buy fabric or anythings from uk or us.. kalau beli pun shipping terus ke malaysia.. balik kampung baru kutip segala parcel kat rumah mama tu pasal setiap kali balik luggage confirm bertimbun.. haha.. sila sedar diri ok.. bukan ai sorang je shopping  encik fadhli pun tumpang dua kaki juga..
terbaik nih..sebab sale sangat puas hati. all this cost of bnd 57.50 sahaja..
puas hati