:ikLaN:

nuffang

Wednesday, August 3, 2016

diy home decor

 belanja gambar frame dan diy home decor
pic dalam frame ni memang selalu bertukar-tukar ikut cita rasa hati 
sendiri..

ni paling superb best ..dapat dari group kelab dekorasi ikea malaysia
terima kasih kepada ahli yang share..


yang ni dari pinterest ..download gunting masuk frame..


ni frame dalam bilik
bilik ni belum siap sepenuhnya haha
biasa lah ada barang belum sampai..

boleh juga gunting pastu lekat kat kotak/kertas keras 
tampal kat dining guna double tape..
kalau nak letak dalam toilet balut dengan plastik 
lutsinar yang buat balut buku tu..
supaya tak basah..
nanti ada masa share gambar dalam laundry
pulak ye.. 

ni workstation aka tempat mencurah idea..hihihi
ada lagi tak sempat buat pegboard pun belum ada lagi..
tempat ni kena setanang yang boleh..
sebab tempat menenangkan fikiran..

rak ni untuk kain-kain dan button sendiri..
kalau penuh sangat terpaksa gak let go dari rak ni..
tapi dalam box pun banyak personal stock
sayang sangat nak jual hahaha..tapi kalau tengok dah sebeban 
kena gak jual..


tempat buh pen ni diy je
pakai botol balut sikit ng wall paper kaison
nak cun lagi ikat tali pun ok.. 


nanti leen share lagi project diy ..macam cushion ..
dan lain-lain

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...