Posts

Showing posts from September 14, 2011

kenapa status stress jer

kenapa ek status stress jer biasa ar tu... stress kerja..lah tue click yang hilang aje tak tau dah nak nasihat cam mana... kerja boleh tahan melambak tapi sempat update ini blog:) kontraktor yang..susah utuk digambarkan tapi masih under control just bila stress berkawan dengan aku mula lah susu mogok hadooii.. nie yang tak suka.. every day dapat collect 20oz untuk stock next day so tak boleh nak stock up..
niat hati tak sabar nak bercuti.. apa ek nak bawak kalau dulu bercuti kat  luar bertiga plus 1 dalam perut so tak banyak sangat kot nak packing just now ada 3 kids so kena tengok betul-betul nak packing apa dengan pump bagai lagi..... for me dis first time nak handle ebm with flight travel usually domestic travel tu macam dah biasa kot sebab kalau bercuti dekat-dekat pun i still keep pumping for make sure stock cukup
encik suami pun dah start sekolah puan isteri nasihat kan encik suami..ambil 1 subject jer dis year.. takder lah macam last year.. everyday after work terkejar-kejar ke sekolah.. balik pun pukul 12 malam p…