:ikLaN:

nuffang

Wednesday, September 14, 2011

kenapa status stress jer

kenapa ek status stress jer
biasa ar tu...
stress kerja..lah tue
click yang hilang aje
tak tau dah nak nasihat cam mana...
kerja boleh tahan melambak
tapi sempat update ini blog:)
kontraktor yang..susah utuk digambarkan
tapi masih under control
just bila stress berkawan dengan aku
mula lah susu mogok hadooii..
nie yang tak suka..
every day dapat collect 20oz
untuk stock next day so tak boleh
nak stock up..

niat hati tak sabar nak
bercuti..
apa ek nak bawak
kalau dulu
bercuti kat  luar bertiga plus 1 dalam perut
so
tak banyak sangat kot nak
packing
just now
ada 3 kids
so
kena tengok betul-betul
nak packing apa
dengan pump
bagai lagi.....
for me dis first time nak handle
ebm with flight travel
usually domestic travel
tu macam dah biasa kot
sebab kalau bercuti dekat-dekat pun
i still keep pumping
for make sure stock cukup

encik suami pun dah start sekolah
puan isteri nasihat kan encik suami..ambil
1 subject jer dis year..
takder lah macam last year..
everyday after work
terkejar-kejar ke sekolah..
balik pun pukul 12 malam
pagi nak work lagi meeting bagai
...opsss terlebih sudah

mari fikirkan nak bawa apa....:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...