Posts

Showing posts from May 1, 2013

Homemade SSC

Image
siap dah seketul SSC nih.. wahahaha...boleh lah nak jimat dua tiga ratus..beli SSC nie... amboiii..


:)


suka



hati betul nih!!



ada orang pesan minta tolong jahit sling pulak.... :)

tak nak vaksin

Image
bila tah nak habis baca nih.. secara rasminya aku dah stop vaksin utk nurfaris.. em.. banyak kalau nak diulas.. yg berminat boleh cari close group  unvaccine  baby nih.. banyak pakar2 otai2  yang handal... aku baca pun pitam penuh dengan istilah nya..

sepanjang 7-8 bulan nih  Alhamdulillah kesihatan anak2 baik2 je..demam tak de kalau ada pun sikit-sikit..bagus utk build antibodi em..batuk selsema pun yg ringan-ringan je kasi madu beres.. train mereka makan habatusauda..madu pas ni.. nak bagi susu segar..susu kambing


bukan nak anti ke apa..sakit pun gi hospital gak tapi mengurangkan kebergantungan pada drug..:)

dalam hati ni still tanam niat tak nak vaksin baby dlm perut ni.. siap lah kena fire ng my mom.. hahahahaha