Posts

Showing posts from January 2, 2011

Spa di rumah..

Image
hari minggu di rumah..
macam malas nak keluar so..dok di rumah je
dengan anak-anak
just nak share something yang jimat murah dan berbaloii
nak promote watsons punya scrub.. so far oklah.. try dulu baru komen.. bukan saya sorang suka scrub tu encik suami pun suka juga bila petang sikit aisyah dah tido saya dan encik suami mulakan aktiviti mask muka pulak..beli kt watsons jugak..beli 2 rm 8 memandangkan muka saya takder masalah kritikal so tak payahlah bazir-bazir duit wat rawatan mahal2 bagai rest kan diri selama 30minit.. so..saya sambung pulak cuci kuku ..pakai limau ye..kasi bersih je. tapi plan jugak nak wat manicure kat selayang..rm25 cam murah je tu yang nak try :) nota tangan : layan je...just nak rehatkan diri kat rumah