:ikLaN:

nuffang

Sunday, January 2, 2011

Spa di rumah..

hari minggu di rumah..
macam malas nak keluar so..dok di rumah je
dengan anak-anak
just nak share something yang jimat murah dan berbaloii

nak promote watsons punya scrub..
so far oklah.. try dulu baru komen..
bukan saya sorang suka scrub tu encik suami pun suka juga
bila petang sikit aisyah dah tido saya dan encik suami mulakan
aktiviti mask muka pulak..beli kt watsons jugak..beli 2 rm 8
memandangkan muka saya takder masalah kritikal so tak payahlah
bazir-bazir duit wat rawatan mahal2 bagai
rest kan diri selama 30minit..
so..saya sambung pulak cuci kuku ..pakai limau ye..kasi bersih je.
tapi plan jugak nak wat manicure kat selayang..rm25 cam murah je tu yang nak try :)
nota tangan : layan je...just nak rehatkan diri kat rumah

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...