Posts

Showing posts from July 2, 2011

pengasuh

we decide for turning back to babysitter alhamdulillah selesai jugak =) monthly for 3 child  RM 700 hariz half day coz dia preschool memang tambah sikit compare dengan taska..RM 600 tapi anak-anak tak terurus di taska
untuk memudahkan pengasuh encik suami volunteer mandikan aisyah dan faris pagi-pagi sebelum hantar ke babysitter.. sebelum nie pun memang encik suami mandikan  aisyah dulu sebelum ke taska tapi tak sangka faris pun encik suami mandikan jugak sekarang..=)
cam tu saya pun nak jadi pengasuh anak-anak lah.. hihihihi