Posts

Showing posts from October 5, 2016

brunei-miri-kl-perak part 2

Image
balik kali ni alhamdulillah kesihatan mama nampak makin baik next time boleh bawa anak-anak balik sekali. untuk mama apa-apa pun sanggup balik sebulan sekali pun sanggup..... lega sikit hati nak balik brunei  tengok mama makin sihat so sebelum balik sempatlah jamah makanan semenajung,,
laksa rm 1.. abc pun rm 1 mana nak dapat kat kg saya sahaja yang ada, 
di airport miri anak-anak sudah menanti gembira sangat nampak mak tanya anak rindu mak tak my kids cakap rindu mak dan masakan mak.. huhuhu..syahdu sungguh

ni sempat ke pasar borong ikan bagai.. beli-beli stock asam keping  pekasam utk bawa balik.

naik ETS dari parit buntar ke kl sentral kali ni dapat tiket rm55
kuala lumpur -miri

-tamat-

website sewingbylindaleen buat sendiri

sewingbylindaleen.com finally .. berjaya juga siapkan website sendiri.. buat sendiri ye.. merangkak tau hihi.. biasa lah tak pernah ada asas langsung buat website. alhamdulillah walaupun tak gah mana..tapi masih boleh berfungsi untuk pembeli sewingbylindaleen  di malaysia dan brunei.
saya mulakan web ni from 0.. memang take time sebab nak belajar buat saya ambil class online rm 150.00 dan mengali utube,google bagai.. terhasil lah website hasil usaha  perah otak sendiri..
untuk pembeli tegar material microfiber,hemp,bamboo,pul serta cloth diaper,cloth pad boleh lah jengah dan beli.... saya masih dalam proses tambah product dan baiki mana yang perlu selebih nya u olls boleh refer fb group saya..
terima kasih.