Posts

Showing posts from February 22, 2013

NV 950

Image
kawan baru nie dah lama dapat  tapi tak sempat lagi nak test power.. tersangat tak sempat balik  pun tak sempat nak hadap tv.. kesian kan...
sekarang nk meng explore software.. design... nk explore setting mesin...  dan skill 
dulu terasa susah guna mesin jahit  tepi tu.. tapi dah explore rasa best next time boleh buat  tutorial mesin jahit tepi tu.. wah ..aktif kan kot blog satu lagi tu utk tutorial  merempit..In shaa Allah..

Dan iTu Dan ini...

Busy sampai tak Sempat nak updated..
Huhuhu apa nak buat...this week
Sg buloh selayang...selayang sg buloh...
Still kena cover kerja kerja lama di samping mengambil tahu..
Bahagian baru.....DLP again...defect...tapi I selalu ponteng
Meeting...Hihihihihi...
Wahahahaha...dapat dah 2 level...
7 and 6... Kalau boleh...tak nak masuk anatomi masa pregnant nie...
Seketul Mayat Ada ok...yg lain2 tu jangan cakap ler...level 5..
Sok..pagi sg buloh then balik selayang selesaikan problem vrv II Kat
Hospital selayang then mechanical issue Kat teluk intan...
Dan iTu Dan ini di selayang...
Banyak yg nak post tapi semua terperuk Dalam draft..
Sila jadi perkasam yg enak..
Semoga satu Hari nanti aku boleh buat keputusan yang nekad...