Posts

Showing posts from November 24, 2011

ombak rindu

owh..ombak rindu the  movie.. encik suami.. satu2 novel yang dia suka..selain ADAM sampaikan nama anak first dulu tu pun.. dia nak ada nama hariz.. mula-mula nak letak aiman hariz..tapi. aku nak ader muhammad.. jadi ler muhammad nurhariz......... eh dah citer kisah nama pulak.. nama paling cerewet nak bubuh..nurfaris.. mula-mula nak buh muhammad nurdarwisy em..maksud dia mcm we all tak clear sangat..... ..pastu letak muhammad nurfaris darwisy.. macam panjang.. tanya ng..penasihat.. kalau nama..lebih dari 3 kata maksud. sebab nur pun dah satu maksud.. dah jadi macam nama jalan,nama tempat..hihihi last-last muhammad nurfaris.. tak berjela anak aku nak tulis nama nati..dah ler nama ayah lagi..em.. eh..sebenarnya tak sabar nak nengok movie ombak rindu....

change bearing

Image
chilled water pump come out with weird sound.. time to change bearing let's check pic how they  change it..:)



after ch 1..running...both ch 2,3 trip with alarm condenser water flow.
we have to stop ch1..
because water flow not stable when 2 big chiller running.