:ikLaN:

nuffang

Thursday, November 24, 2011

ombak rindu

owh..ombak rindu the  movie..
encik suami..
satu2 novel yang dia suka..selain ADAM
sampaikan nama anak first dulu tu pun..
dia nak ada nama hariz..
mula-mula
nak letak aiman hariz..tapi.
aku nak ader muhammad..
jadi ler muhammad nurhariz.........
eh dah citer kisah nama pulak..
nama paling cerewet nak bubuh..nurfaris..
mula-mula nak buh muhammad nurdarwisy
em..maksud dia mcm we all tak clear sangat.....
..pastu letak muhammad nurfaris darwisy..
macam panjang..
tanya ng..penasihat..
kalau nama..lebih dari 3 kata maksud.
sebab nur pun dah satu maksud..
dah jadi macam nama jalan,nama tempat..hihihi
last-last
muhammad nurfaris..
tak berjela anak aku nak tulis nama nati..dah ler nama ayah lagi..em..
eh..sebenarnya tak sabar nak nengok movie ombak rindu....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...