Posts

Showing posts from May 7, 2012

Fresh milk

Image
lately nie..stok fresh tok faris semakin berkurang.. dan dah top up pun fm baru2 nie bila dengan bs.. but di rumah masih direct feeding.. terfikir nak kasi fresh milk je untuk..aisyah ng faris.. before nie pun kalau travel... aisyah ng hariz minum fresh milk je..
actually fresh milk lebih bagus dari fm... cerlah tanya pakar pemakanan proses pembuatan fm..susu cair di sebukkan.. pastu kita cairkan semula.. banyak prosesnya.. sebelum ni ada terbaca gak.. kat KIM pun ada highlight isu nie.. em..kalau nak beli fresh milk utk anak jgn bagi yg rendah lemak ye...... beli yg full cream or..high calcium tak pe.

just sharing..