Posts

Showing posts from January 27, 2014

susu segar

Image
kawan-kawan ramai yg msg /inbox lately ni susu drop hari2 ambil stock runsing... stress
erk..terkedu sekejap.. just motivasi mereka.. normal lah tu...keep positive..
huhuhu hakikat sebenar baru ku perasaan aku tak de stock pun pam hari ini utk esok tapi tak de stress macam dulu dulu cool saja.. hihihi..dah anak empat.. susu yang berpuluh paket semua dah habis.. tapi alhamdulillah walaupun begitu  tak pernah fikir nak top up fm..
tapi susu cukup je bagus nya.. susu segar weii... itu adalah nilai positif ok.. kawan-kawan jangan runsing susu tak cukup
every day saya balik rumah lunch  di rumah.. pagi-pagi siap masak thari boleh tandem nursing anak dengan pam,,
semoga anak masih bisa menikmati susu ibu

project homeschool..

Image
walaupun bekerja  homeschool masih boleh berjalan perlu konsisten semoga dipermudahkan segalanya usaha keras ye hariz and mak hariz.... semoga anak ku di kuat kan semangat..

mula -mula kami terangkan kaedah ikut buku.. banyak kali explain..hariz boleh buat tapi dia masih belum dapat konsep yang sebenar end up husband make this take out from the book i think memang effective  gunakan contoh yang simple yang anak-anak suka  hariz sedang belajar tens,ones so nak dia lebih faham konsep.. sekali ajar teknik ni then bila bagi soalan dia dah boleh buat sendiri..