updated swimming..

alhamdulillah hariz dah banyak improvement
last class we paid for bnd 30/4hours..
rasanya hariz tak perlu class swimming lagi
kami hanya teruskan untuk aisyah dan faris sahaja.
so far aisyah pun dah pandai floating
cuma pernafasan tu je belum ok..
swimming pun dah boleh ambil nafas.

me..
alhamdulillah..berkat suami sendiri ajar..
floating pun dah boleh lebih 3minit.
fobia dengan air dah kurang..
swimming pun dah cool je..haha dulu lala je
alhamdulillah..
cuma masih takut nak masuk kat 6kaki..
huhu biasa 4kaki dan 5 kaki je.
pernah masuk 6 kaki pastu aku nak lemas haha
terus fobia kikiki.

now berusaha nak belajar freestyle pulak..
semoga berjaya.




Comments

Popular posts from this blog

how to use warmer :little bean:

katil SSF