:ikLaN:

nuffang

Wednesday, April 6, 2016

pantai muara

cuti sekolah tak sempat gi mana
plan nak ke kota kinabalu pun tak sempat
sibuk dengan urusan pendaftaran pelajar anak2
nak balik malaysia beli tiket dgan aa
bigcard cam hampeh dah masuk duit tak boleh guna 
email dua minggu dah tak selesai
ni nak dekat sebulan duit sangkut kat situ
alhamdulillah dapat gak beli tiket ng RBA
MENYAMPAH DAH NAK BELI AA
bawa anak ronda2 tepi pantai sambil tunggu ayah balik
kerja
maklumlah dok rumah la kerja jadi dreba hihi
ni tengah pening sat gi laki kena pi training ke turki
sapa nak tulong 
jadi sotong lah mak oiii
haha ..ikut sekali boleh ....huhuhu 
hati pun tengah riso je..
mama tak berapa sihat
cepat-cepat lah abis exam nak balik kampung..
T.T
hanya ALLAH jelah yang tau perasaan aku yang jauh nie..






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...