:ikLaN:

nuffang

Friday, July 12, 2013

merapu lagiii ker


dugaan berposa...
huhuhu..
terasa hari ni siko anak pulak
kesian kat aisyah..
lately nie susah nak ke sekolah
dia mengadu kawan dia suka tolak ,kacau dia..
sebelum nie.dia paling excited nak gi school..
em...seminggu nie...sabar je lah dengan kerenahan dia pagi-pagi
pujuk pujuk pun tak jalan
tapi hari ni kurang sabar pulak..
em...mak terus buang baju sekolah dia..dalam baldi ..huhuhu
ayah lah tukang pujuk..si anak dara..
ala hai...hope tak jadi lagi mcm nie..
tapi pastu baru dia nak gi school...
tapi macam-macam dia ngadu kat ayah
adoiii sedih pulak dengaq...
luv u aisyah..

beberapa hari lepas
accident erk...dalam tahun nie je dah 3 x kereta saga tu 
accident hayokk...
kali ni aku yg bawak..
mujur kami ok..
encik suami cakap
asal anak bini ok..
Alhamdulillah .kereta tu boleh repair..
berfikir utk jual je kereta tu,,,,,
setiap yang jadi mesti ada hikmah..kan..
thanks for friends and family yang mendoakan saya
dah ler mengandung ye..

pasal gambar kat atas tu...
dah dapat pun tapi tak tau lagi UITM 
mana...
em...............
entah..
pasal offer di brunei...
kami tgh tengok2 juga..kos sekolah..
tapi ..
offer kerja memang best..
masuk kul 8 balik kul 4
kalau time posa ...masuk 7.30 balik kul 2.00 ok :))
alahai...cuti bersalin 6 bulan ,
tapi biz kat sini 
pun kena cari orang yg boleh dipercayai
utk running...

..............


pikir2 dulu...tengok lah macam mana nanti.........

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...