:ikLaN:

nuffang

Wednesday, December 8, 2010

layan jer

terasa..banyak pulak yang kena buat hari ni...tapi aku bernasib baik bila dato' ask me about progress ........ yang aku buat tu.aku dah pun siap..seperti yang aku jangkakan dia mesti nak hari nie..ramalan aku memang tip top ler.
SKT pun dah selamat aku layangkan kepada boss..bagi markah lebih ek..sebab aku selalu kena wat kerja lebih..hihihik
just cikit rasa tak best tak dapat menyibuk dan tambah2 pening dia dgn masalah2 yang dia tak selesaikan lagi..encik ACMV tu datang nak touch up cool room lab..tak sempat nak tengok lagi..apa yang diaorg tu wat...esok masih ada...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...