:ikLaN:

nuffang

Friday, April 8, 2011

:mengidam:

boleh tak nak review

dari pregnancy

1st till 3rd nie

mengidam..+ fav apa

hihihi..

boleh engat ker..

i try..

hahaha..

masa pregnant Hariz

suka sangat makan jagung (smp sekarang jagung tu fav hariz),

minum soya

coklat apa tah lagi..kejap je stok dalam

peti ais abis

sushi..pun memang gile sangat time tue

ada kot mengidam..nak makan mee bandung tak dapat

pasal dah tengah malam

hari-hari dok bedal double cheese burger

mentang-mentang lah time tu dok kt juru

MacD cam sebelah rumah je

ice cream dia lagi lah..hari-hari jugak...

dengan char keteow penang nya..kuat tul makan

satu lagi..pelik kot..suka sangat makan tomato mentah2

macam makan buah epal lah pulak.



masa aisyah pulak..

mengidam makan durian kampung..

hahaha..time tu pulak tinggal kat putrajaya..

apalagi..kat bangi kan banyak..

memang layan ler makan..

sedapnya masih terasa sampai hari ini :)

pastu nak makan ala-ala menu

kampung je..masak tempoyak lah

masak lemak siput sedut ..

apa lagi ek..

hahaha...bakar-bakar lah..


faris pulak..

huhuhu

dok tiap-tiap minggu

nasik kukus ayam

kat selayang mall :0

pastu addict makan

kek-kek kat secret recipe

paling tak boleh tinggal air tembikai..boleh kata

hari-hari jugak lah..


em..satu lagi masa peknen faris

teringin sgt makan roti jala...

hihihihi...time tu lah encik suami

cari rata tak jumpa..

last-last kakak ipar ku tolong buat kan :)

ngada tul...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...