:ikLaN:

nuffang

Sunday, July 31, 2016

home decor -rumah sewa di brunei

macam biasa projek home decor...
memang setiap bulan pun suka  ngajas alih-alih perabot
rumah sewa kat brunei ni dua bilik je pun so
decor ala kadar je..
mostly barang dari ikea malaysia
ada pakai kapal laut,kapal terbang pakai pos malaysia
semua ai pulun huhuhu
almaklum lah ..personal shopper ikea kat brunei kan..
sewa rumah ni kalau convert sebulan dalam rm1080
so layankan je simple decor aka
bajet decor nih..

decor atas meja my SOHO nanti ada masa update pic my SOHO dan workstation
tempat menyelesaikan segala order


frame tu semua diy..memang bertahun dah kemaruk nih haha
sila lah hadap pinterest..
download free printing sahaja..
pilih mana berkenan di hati sahaja.
pinterest tu wajib every day u...
kereta banyak-banyak tu collection si adik faris
huhu dialah yang dok menyusun atas tu..
mak redha jer.. 

sofa ni sila jeles look like new ..memang new pun tapi
ASIS from ikea..
murah bangat rm 125.00

rak hyliss serberguna murah ni boleh lah letak harta karun
rumah tak de lemari cantik bagai
ni pun jadi janji kemas
sedap mata memandang

so untuk yang kat brunei nak cari personal shopper ikea
jom roger page ye 

terima kasih

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...