:ikLaN:

nuffang

Sunday, March 6, 2011

how to use warmer :little bean:

warmer little bean
masuk air dalam bekas warmer warna putih ..direct
kalau EBM dalam botol susu.
paras air ikut lebih sikit dari susu
dalam botol.
tak payah guna bekas green tue..nanti susu
tak panas pun
masuk terus botol susu dalam warmer
suhu 40 *c..
tak yah susah susah
follow jer gambar dekat warmer tu.. :)


make sure bukan susu beku yang dipanaskan
kalau tak berjanggutlah dia nak panas
malam sebelum nak gunakan EBM
turunkan kat peti ais bawah ye...

4 comments:

  1. thanks dear for ur guidance. i pun beli warmer little bean and bila pakai bekas hijau tu tak panas pun...seb baik bc blog u. ingatkan rosak =)

    ReplyDelete
  2. Welcome dear...Lin pun mula2 ..pandas kan dgn bekas hijau....

    ReplyDelete
  3. hi,

    saya dah 3 bulan beli set strerilizer & warmer LB ni tapi baru start nak pakai warmer bila baby makan solid food. tak reti guna so rendam dengan air suam jek. sadis. tengkiu for the entry.

    salam kenal. =)

    ReplyDelete
  4. berapa lama masa perlu untuk panaskan susu yang dikeluarkan dari peti sejuk

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...