:ikLaN:

nuffang

Thursday, October 27, 2011

macam-macam lah anak2 ku:)



cerita 1
aisyah:mak abang amik..(sambil menangis)
mak:abang amk apa..??
hariz:bukan..bukan..aisyah nak main bunga api..
ayah:iya lah tu hariz..mcm2..
mak:betul lah tu ada mercun pop2 tu.aisyah tak boleh main tu
hariz:ha...aisyah tak boleh main ..nanti tebakar rumah..
hahhaha...
baik tul hariz ni..pandai jaga adik..



cerita 2
hariz:mak..hariz nak tengok ben 10
mak:tak boleh..hariz dah tgk laptop lama sangat
hariz:mak...kesian nurhariz....
mak:adoii...



cerita 3
dalam kereta balik ke kl
hariz:mak ,ayah bila hariz boleh pergi sini lagi..(sambil tunjuk gambar penyu tepi pantai)
mak:(senyum jer)...nanti kita pergi lagi ek..:)




alhamdulillah semakin besar hariz dengan aisyah..
hariz dah pandai bawa diri...
serious ..hariz sangat senang..
pergi toilet pun sendiri..mandi pun sendiri..tapi masih" diperhatikan" oleh KAMI..
Semoga aku kuat+gigih untuk start toilet training nur aisyah
bila nak start pun tak tau..cakap pun aisyah dah pandai
dah boleh cakap bila dia tut..
so mudah sikit rasanya:)
coz hariz dulu 2 tahun lebih dah start..em..dan his done 
dapat adik jer no pampers..:)
wish me good luck..
try to stop bottle feeding...for nur aisyah leh tak
nak kasi dia cup pula:)
coz my mama said kami adik beradik..stop botol umuq 2 tahun:)
hariz pun 3 tahun lebih baru dapat stop botol..tak banyak ragam pun..
nurfaris pulak dah start nak jalan:)
wow mesti...lg mencabarkan extra seronok......
but i'm happy to handle all my kids:)) 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...