:ikLaN:

nuffang

Monday, October 17, 2016

amalan yang kita amalkan apabila makan di luar


ini tabiat my husband..yes before kawin lagi dia memang perangai gini
hihi..keluar makan dating konon
nak makan dia siap susun-susun dulu pinggan.bagai ..
memang kira rapi ler gitu..baru dia makan..
then kalau dah habis dia clean kan dulu meja..
lap kutip itu ini..
balance tapau kalau fast food dia request kotak bagai.
sekarang memang dah jadi amalan aku juga haha dulu muda-muda remaaja
makan kat kedai tinggal gitu je kan
sekarang..
kalau lepas makan je...mesti meja macam ni..
husband akan susun semua pinggan walau pun makan kat kedai makan ye.
biasalah kalau anak dah ramai memang bersepah juga.
so memang husband akan kemaskan dulu sebelum dia bayar 
cuba buat mesti seronok..

....................................................

ada satu cerita ni....
satu hari suami bagi duit ..pada puan isteri bnd 200
eh..bulan ni macam bagi lebih je duit 
shopping puan isteri..
hihihi..

5minit kemudian encik suami dapat msg..
customer tetap booking kereta total up
bnd 200.00
wah..nampak tak...
bagi isteri duit...,murah rezeki tau...
mudahnya jemput rezekikan..
sekejap je  Allah bagi kan...
..........................................................

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...