:ikLaN:

nuffang

Thursday, April 28, 2011

:autocad:

sebenarnya banyak nak update..tapi tak sempai
nak update dress baju yang jahit
tp terkecik..next post ek...
haha..sibok..menjaga anak yang demam..
sorang demam..yang lain pun dapat gak
saham sorang sikit..
pastu busy pulak 
buat autocad drawing..
ada 26 drawing..
1day jer nak kena siap..
alhamdulillah..
sempat siap..
dapat pulak drawing baru ada 40 drawing lagi 
next week submit..
tak lupus lagi skill saya ..
ingatkan dah berkarat..
serious lama tak 
buat..
hahaha..first-first husband kasi..
cam lembab giler jer..
sebab saya lebih suka paham..and be friend 
dengan drawing tu dulu
sat gi..wat services..apa,rumah ke..appartment ke..apa ke
tak tau pulak..
memula tu husband cakap..
slownyer,..adooii kita dah lama tak buat lah..
1jam cam tu baru ok..
kira macam kena cas dulu lah..
so sapa yang ada basic atocad..
buat M&E drawing plz..jangan lah tinggal kan..
part time job je..sehari RM1k++..
sapa nak kasi oiii...
 kalau
ada yang nak menuntut ilmu..boleh je..
dulu pun..masa kat UiTM & siRim
bukan belajar..
buat M&E drawing..
belajar basic sangat hanya pengenalan...
(tp dengan modal basic nie lah...jadi pandai cam nie)
banyak belajarnya ..masa kerja...
masa tu lah
belajar segala bagai..
THANKS to friends yang bagi tunjuk ajar
and yang banyak ajar MY HUSBAND..
EXPERT gile..autocad...
tak leh lawan speed encik suami ku lagi...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

.: sharing is caring :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...